Over Flora Flies

Hola avonturier! Op deze plek deel ik uiteraard de leukste plekjes van een bestemming, maar ook Travel Tips voor de (solo) backpacker die graag duurzaam wilt reizen.

Ik ben een avontuurlijke twintiger die haar weg aan het vinden is in de wereld van sustainability. Daar waar reizen en duurzaamheid op het eerste oog niet samen lijken te gaan, liggen er genoeg kansen om op een duurzame manier meer van de wereld te zien.

Met het vliegtuig reizen valt daar natuurlijk niet onder… en tóch heb ik besloten om mijn blog Flora Flies te laten heten. Op 16-jarige leeftijd vloog ik voor het eerst in mijn eentje de oceaan over, om een stapje dichterbij mijn droom te komen: de linker stoel van de cockpit. Twee jaar later kwam ik helaas niet de selectie van de vliegopleiding door, waarna ik aan een (totaal) andere studie begon. Daar ontstond toen mijn bijnaam Flora, tijdens de Spaanse lessen van mijn Bachelor International Business Communication. 

Inmiddels heb ik dat mooie papiertje op zak, en in september 2021 werd het tijd om mijn vleugels te spreiden. Voor iets meer dan een half jaar reisde ik alleen door Midden-Amerika en Colombia. 

Flora Flies staat voor het openstaan voor nieuwe culturen en avonturen. Vlieg jij met me mee?

Liefs,

Flora (a.k.a. Fleur)

IMG_8040 (1).JPG
"Volar es haber perdido el miedo a caer"